8 Eylül 2014 Pazartesi

2. Avrupa Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı Tamamlandı

''2. Avrupa Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı'', Avrupa Deprem Mühendisliği Birliği ve Avrupa Sismoloji Komisyonu tarafından 24-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.


İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Türkiye Deprem Vakfı Deprem Mühendisliği Komitesi ve AFAD'ın ev sahipliği yaptığı konferansa TEKNİK DESTEK GRUBU sponsor ve exhibitor olarak katıldı.

Konferans, dünyanın deprem mühendisliği ve sismoloji konularındaki önde gelen uzmanlarının ve 1500'e yakın akademisyen ve sektör temsilcisinin katıldığı, Avrupa'nın en büyük deprem mühendisliği ve sismoloji konulu etkinliği niteliğini taşıyor.

Konferans boyunca oldukça ilgi gören Teknik Destek Grubu-TDG Scientific Measurement Group standında TESTBOX Veri Toplama Sistemleri ve SHAKETABLE başta olmak üzere güncel ürünler, yazılımlar ve Yapısal Sağlık Takibi Sistem ve çözümleri tanıtıldı.


Dünya çapındaki Kinemetrix, Geosig, Güralp Systems gibi az sayıdaki rakip firmanın da yer aldığı konferansta oldukça önemli bir AR&GE sürecinin ürünü olan %100 Türk yapımı ileri teknoloji cihazlarımızı Türkiye’de tüm uluslararası camiaya sunmaktan büyük gurur duyduk.  Bu gururumuzu bizlerle paylaşan, standımıza gelerek tebriklerini ileten, mutluluğumuza mutluluk katan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder